in

NEDELJNA ASTRO PROGNOZA: Ovnovi flertuju gdegod se okrenu, Rakovi konačno “slažu kockice” na pravo mesto, Škorpije će se “opariti”

horoskop

Bikovi bi mogli da obrate pažnjuna ishranu – vreme je za “prolećno čišćenje”. Device su “odrešile kesu” i troše li troše. Jarčevi neće moći da odole slatkišima… A kakva nedelja je pred vama?28.02.2021. – 14:00h

Ovnovi flertuju gdegod se okrenu
Ovnovi flertuju gdegod se okrenufoto: Monkey Business Images/Shutterstock

OVAN

Hrana

Sada je pravi trenutak da više počnete da obraćate pažnju na ishranu, a od sredine nedelje – i da se više krećete. Uradite jednu blagu detoksikaciju, a u svakom slučaju – vreme je da češće prošetate zelenom pijacom i pokupujete gomilu voća i povrća…..

Ljubav

Venera, partnerska planeta vam je iza leđa, u polju podsvesti – možete na neki način biti odvojeni od partnera, da li zbog obostranih obaveza, da li zbog toga što jednostavno nemate dovoljno prostora da budete češće zajedno. Ok, znamo da ste zatrpani i opterećeni, ali mogli biste da se potrudite da od polovine nedelje pronađete više vremena jedno za drugo. Opet upozorenje Ovnovima, baš zbog te „izaleđne“ Venere – ne brljekajte sa tajnama, može vam uskoro biti žao zbog toga. Slobodni – sad, kad vaš vladar pređe u Blizance, pa kad se rastrčite na par strana i krenete da flertujete i osvajate….

Posao

Upornost i trud se isplate – to ste sigurno čuli do sada, mada verujem da ste u poslednje vreme počeli da debelo sumnjate u tu izreku. Ulagali ste sebe u posao maksimalno, a rezultati, cenjenje vašeg truda i na kraju – čak i taj finansijski element – baš i nisu bili na zavidnom nivou. Pa, mislim da je vreme da konačno i zaista krenete napred. Od 4. marta ulazite u period koji će trajati mesec i po dana i u kojem će sve ono što ste uložili u posao krenuti da vam se vraća. Zato, pripremite se na velike promene i pokret.

Novac

Parica će biti, a vi gledajte da za vikend ne upadnete u trošadžijski fazon.

Zdravlje

Od drugog dela nedelje – osetićete priliv pozitivne energije. Vraćate se sebi.

BIK

Hrana

I vi biste mogli da preduzmete „prolećno čišćenje“ kada je ishrana u pitanju. Uvedite u svoje obroke više žitarica, svežeg povrća i voća. Ovo vam je potrebno zarad boljeg rada stomaka i organa za varenje. To što vam je polje hrane u duplom znaku, ne znači da je potrebno da tražite „repete“.

Ljubav

Venera, vaša vladarka u dobrom je položaju u odnosu na vaš znak, a u ovoj sedmici i Mars izlazi iz vašeg polja ličnosti. Bes, stres i nervoza vas polako napuštaju i na njihovo mesto dolaze osećanja koja volite i kojima se radujete – ušuškanost, nežnost, prelivanje emocija i jedna lepa i topla strast sa partnerom. Slobodni Bikovi – zanimljiv kontakt Venere i Urana može u vaš život naglavačke ubaciti vrlo zanimljivu i inspirativnu osobu. Čak i da se niko ne pojavi ko bi mogao zaokupiti vašu pažnju, sigurno je da ćete u ovoj nedelji vi lično biti mnogo društveniji, više u pokretu i u aktivnostima u kojima uživate.

Posao

Nervoza se može i u ovoj sedmici povremeno provlačiti kroz poslovni segment, ali ćete primetiti da vas ili više ne dotiče toliko ili da uopšte ne reagujete na distrakcije iz okoline. Radite svoj posao na najbolji način i smeškate se. A ko hoće da se nervira – ma slobodno, samo što dalje od vas. Primetićete da lakše komunicirate i sa kolegama, ali i sa nadređenima. Svi, nekako do sada zategnuti odnosi počeće da se opuštaju i funkcionišu normalnije. Šta imate od poslovnih papira da završavate, završavajte sada.

Novac

Ulaskom Marsa u vaše polje finansija i zarada – počećete više da se angažujte. Prilivi neće izostati.

Zdravlje

Stariji Bikovi – obratite više pažnje na vene i na cirkulaciju.

BLIZANCI

Hrana

Ušli ste u period energetskog trošenja i potrebno je da kroz adekvatnu ishranu nadoknadite snagu svog organizma. Najbrže ćete se „dizati“ kroz konzumiranje mesa, ali ne smete svoju ishranu zasnivati samo na ovoj namirnici. Potrudite se da na vašem stolu budu i mlečni proizvodi, jaja, sveže povrće.

Ljubav

Vi ste već ušli u fazu većeg optimizma i inicijative za sređivanje i stabilizaciju kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju, a od 4. marta kada i Mars kao nova pokretačka energija uđe u vaš znak – sigurno je da ćete se osećati još bolje. I bolje i funkcionisati sa voljenom osobom. Ovog Marsa koristite da pokrenete i sebe i osobu koju volite. Koristite ga za strast. Samo ga ne koristite za rasprave, nema razloga za to. Slobodni Blizanci – neko koga upoznajete preko posla i te kako vas može zainteresovati. No, postoji i osoba sa kojom već imate komunikaciju i sa kojom biste želeli nešto više. Ulazite u period „dvojnosti“.

Posao

Određeni pritisak i nesigurnost postojaće kod vas do polovine nedelje – iako ćete videti da se neke situacije koje su vam od važnosti pokreću, sumnjaćete da će se to tako nastaviti ili se bojati da će u poslednjem trenutku nešto da se izdešava i zakoči vas. Neće. Istrpeli ste Marsa u polju podsvesti i strahova skoro dva meseca, istrpeli ste blokadu svakog vašeg cilja, nauma i plana – a sada, njegovim prelaskom u vaše polje ličnosti – sve to oko čega ste se načekali i namučili – počeće sa realizacijom.

Novac

I pored straha oko finansija, one funkcionišu normalno u ovoj nedelji.

Zdravlje

U prvom delu sedmice više odmarajte, prikupljajte snagu za ono što vas čeka na dalje.

RAK

Hrana

Raspoloženje vam je ove nedelje dobro, apetit je baš taman kako treba i možda je pravi momenat da krenete sa laganim pripremama za toplije vreme. Treba skinuti kilograme koji su se preko zime zalepili za vas, pa vam preporučujemo lagane obroke, dosta povrća i što više šetnje.

Ljubav

Venera i Sunce iz znaka Riba, vaše vodene sestre – donosiće vam talase lepih osećanja i emocija. Vi lično već neko vreme preispitujete sve što je vezano za vaša partnerstva, a ulaskom Marsa u znak Blizanaca od 4. i u vaše polje podsvesti – to preispitivanje će postati još naglašenije, s tim što ćete u narednom periodu uspeti sami sebi da date odgovore koji su vam potrebni. U ovoj nedelji ste u neskladu – emocije traže jedno, mozak govori nešto drugo. Zato će i odnos sa partnerom biti sa oscilacijama. Slobodni Rakovi – i vi se ljuljuškate na nekim talasićima, ali nikako da se usudite da istinski zaronite.

Posao

Ulazite u period kada ćete konačno početi da na pravi način“slažete“ situacije, da razmišljate o njima na drugačiji način, da tražite gde ste napravili propuste, gde ste grešili – i da shvatite da od vas zavisi kako će stvari funkcionisati na dalje. Proces dubokih unutrašnjih promena je krenuo kod vas i u ovoj ćete nedelji videti prve pokazatelje šta je potrebno da promenite. Svi oni koji sarađuju sa inostranstvom, rade u državnim i javnim službama – imaju pred sobom sedmicu koja im može doneti poboljšanje.

Novac

Postoji strah i nesigurnost po pitanju finansijske stabilnosti na dalje. Nije sve tako crno kao što izgleda.

Zdravlje

Stres.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

korona

Možda niko nije kriv za smrt

Kolumna Žarka Jokanovića: Vrhovniče truleži