in ,

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2021

dnevni horoskop

Ovan
Potrebna vam je pauza u kojoj biste skupili snagu za nove aktivnosti, kao i da u miru posmatrate planove i njihov trenutni tok. I dalje se najbolje osećate u svom domu i danas ćete provesti većinu svog vremena okruženi svojim najmilijima. Uživate u umirujućoj porodičnoj atmosferi, kao i u svim vrstama kontakata sa svojim voljenima. Umorni ste i trenutno nemate volje da započnete bilo šta novo u poslu.

Bik
Danas ga mnogi Bikovi koriste za odmor. Međutim, ljubavne kontakte ne treba zanemariti. Ako se već niste zaljubili, možda je vreme da to učinite. Imate dovoljno vere u sebe i svoje osvajačke sposobnosti da ne oklevate da pristupite osobi koja vas zanima, a interesovanje koje će druga strana pokazati za vas je takođe jedno od prijatnih iznenađenja koje vam donosi ovaj dan, zahvaljujući pozitivnim energija koju zračite.

Blizanci
Mnogi Blizanci danas uživaju u ljubavnim kontaktima. Na spisku imate novog udvarača i to ste više nego srećni. Izuzetno ste zadovoljni pažnjom suprotnog pola i trenutak kada će vas neko obradovati komplimentom ili malim poklonom dovoljan je da se osećate sjajno, samopouzdano i gotovo zaljubljeno. Ne žurite sa ovim poslednjim, jer danas stvari ne vidite na najrealniji način.

Rak
Trebali biste voditi računa o svom imunitetu, koji je u blagom padu, i obratiti pažnju na adekvatnu ishranu.Postali ste neprepoznatljivi. Danas ste jednostavno raspoloženi za sve vrste iznenađenja ili događaja uopšte koji uključuju zabavu ili putovanja. Izašli ste iz svoje stidljive školjke i okrenuli se životu, uživajući svim plućima u svim stvarima koje vam sada donosi.

Lav
Kada ste danas u pitanju, najverovatnije ćete se baciti na trošenje. Budući da vam novac trenutno nije toliko veliki problem, možete sebi dati malo predaha, ali budite oprezni i zaustavite se na vreme. Lepo je obradovati se sitnicom, ali za tu sitnicu nije potrebno potrošiti sve što ste imali u novčaniku. Zaljubljeni pripadnici ovog znaka danas uživaju u društvu partnera.

Devica
Vi ste element za nove poduhvate na svim poljima. Nije loše malo razmisliti pre nego što engo krene u nove aktivnosti. Vaš budžet je jedno od ograničavajućih sredstava u ovom trenutku, tako da bi trebalo na stvari da gledate iz tog logičnog ugla koji dobro znate. Želeli biste neku vrstu sportske aktivnosti, pa pokušajte da se danas usredsredite u tom pravcu. Vaš bistri um i nemirna kreativna snaga traže nove izazove.

Vaga
Danas će mnoge pripadnike ovog znaka pogoditi poziv prijatelja. Mnoštvo društvenih događaja na koje ćete biti pozvani dovešće vas u situaciju da je teško odlučiti kuda prvo ići. Zabavljaćete se sa svih strana, a danas ćete pokazati sklonost uzbudljivim događajima i mestima koja su poznata po poseti velikog broja ljudi. Osećate se sjajno u gomili, pa se vodite time prilikom izbora mesta.

Škorpija
Umorni ste i zato mrzovoljni. Znate biti pravi kreten kad vam se nešto ne sviđa. Vi ste jedan od najprijateljskijih znakova zodijaka, ali vaše ovakvo ponašanje pravo je iznenađenje za ljude koji su vam bliski. Pokušajte malo da se olabavite u svojim zahtevima, kao i da dobro razmislite šta želite da kažete, a zatim naletite na priču. Napokon, priznajte da ste danas loše volje i svi će vas ostaviti na miru.

Strelac
Zvezde vam danas obećavaju brojne mogućnosti da zaradite novac, bilo kockanjem, bilo kvizovima ili nekim honorarnim poslom. Ne propustite priliku koja će vam se ukazati, jer ćete se kasnije kajati što niste iskoristili priliku. Posao je i dalje jedna od vaših glavnih mentalnih preokupacija, pa ćete se, kad je to danas u pitanju, zateći kako razmišljate o načinima na koje se možete afirmisati.

Jarac
Danas ste suočeni sa finansijskom situacijom, što je uvek razlog da se vaše ionako ozbiljno čelo još više namršti. Jedan ste od najvećih spasioca zodijaka, čak i do te mere da često pretjerate razmišljajući o tome kako i na čemu da uštedite. Nije loše malo se opustiti i povremeno odvezati torbu. Onog trenutka kada naučite da dajete bez žaljenja, počećete da dobijate. Ne brinite previše.

Vodolija
Tužni ste što je na vašem polju došlo do potpuno neprimetne promene koju ovog puta želite da naglasite. Vaš najveći problem je što niste spremni da se otvorite i naglas kažete šta nije u redu sa vama. Partner je tu za vas, ali ne može vam pomoći ako niste otvoreni za rad sa njim. Pokušajte da malo olakšate svojim prijateljima i voljenima tako što ćete im barem dati predodžbu u kom smeru da idu kada je u pitanju komunikacija sa vama.

Ribe
Ono što danas želite je da se posvetite zabavi i uživanju u društvu prijatelja koje dugo niste videli. Na kraju krajeva, nedelja je i dan je stvoren za uživanje i odmor. Uglavnom ćete se kretati među prijateljima, iako uživate u brojnim kontaktima sa različitim ljudima. Međutim, delom ste usredsređeni na posao i događaje u toj oblasti, rešeni da se od sledeće nedelje borite sa obavezama koje stoje na tapetu.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kraj jedne ere – Nemačka se oprostila od Merkelove sa šest minuta toplog aplauza.

Protest u Sarajevu

Slučaj misteriozne smrti mladića u BiH ponovo otvoren, uhapšen otac njegove devojke