in

Dnevni horoskop za 02. septembar 2021. godine

horoskop

OVAN

POSAO: Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.

LJUBAV: Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu.

BIK

POSAO: Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.

LJUBAV: Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.

ZDRAVLJE: Napetost.

BLIZANCI

POSAO: Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.

LJUBAV: Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Napravili ste dobru poslovnu procenu i zato delujete samouvereno pred osobom koja pokušava da ograniči vaš uticaj. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike.

LJUBAV: Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u svog partnera. Potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

POSAO: Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima kao i da osvojite nečiju naklonost.

LJUBAV: Uvek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što vam se dopada.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

DEVICA

POSAO: Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu. Potrebno je da osmislite alternatnivno rešenje. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti pre nego što progovorite pred saradnicima.

LJUBAV: Partner razume vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše namere.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

VAGA

POSAO: Ne verujte u nečije procene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama.

LJUBAV: Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

ŠKORPIJA

POSAO: Nečije usluge za vas imaju visoku cenu i zato tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite jer nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska.

LJUBAV: Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Preterujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike.

LJUBAV: Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

JARAC

POSAO: Bez obzira na dobro osmišljenu taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih rezultata. Odgovori koje očekujete stižu sa izvesnim zakašnjenjem.

LJUBAV: Nema potrebe da se ponašate suviše tajanstveno pred svojim partnerom. Ponekad ste opterećeni pogrešnim slutnjama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

VODOLIJA

POSAO: Napravili ste pogrešnu procenu i prednost dajete poslovima koji ne donose praktičnu korist. Postoje situacije kada bezuslovno morate da ispoštujete nečiju volju i zahteve.

LJUBAV: Potrebno je da profiltrirate svoja osećanja i misli i zatražite nečije razumevanje za propuste koje ste učinili. Uradite to već danas, ne čekajte sutra!

ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.

RIBE

POSAO: Na osnovu izjava svojih saradnika, možete da procenite raspoloženje koje vlada u vašoj okolini i nečiju reakciju. Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dritan abazovic

ABAZOVIĆ: “Moramo izbrisati granice u svojim glavama…

Sve se može kad se hoće: Dogovor kuću gradi, vreme je za rekonstrukciju Vlade i definitivan obračun sa DPS mafijom!