in

Dnevni horoskop za 01. avgust 2021. godine

dnevni horoskop

OVAN

POSAO: Kolektiv Vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koji otvaraju put novim pobedama.

LJUBAV: Želite neke promene u ljubavnom životu i to se vidi. Onda uradite nešto po tom pitanju, ne da promenite partnera, naravno, već unesite neku živost u vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama.

LJUBAV: Moguće su nesuglasice na emotivnom planu, usled zapostavljanja osobe koju volite. Danas je dan za ljubav, pa je poklonite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

POSAO: Pribavili ste korisna saznanja koja će Vam pomoći u realizaciji isplaniranog. Puno toga odvija se u Vašu korist i danas Vam je sve jednostavno.

LJUBAV: Osoba koju volite Vas indirektno podseća na neke ranije dogovore. Prisetite se da niste nešto obećali a zaboravili da ispunite.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

RAK

POSAO: Neplanirane teškoće ometaju realizaciju profesionalnog poduhvata. Mada, teškoće će biti kratkotrajne. Ne dopuštate da iko od Vas traži više od dogovorenog i spremni ste da sarađujete u okvirima isplaniranog.

LJUBAV: Stičete utisak da Vam partner ne veruje i zamaraju Vas suvišna ispitivanja. Razmislite zašto je to tako, možda ste vi povod za takvo ponašanje?

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Više kolega će izneti razne stavove i sagledati stanje iz više uglova, a na Vama je da izvučete pouku iz svega toga.

LJUBAV: Promiču Vam bitne sitnice u dijalogu sa partnerom. Recite sve što mislite, ali na ljubazan način. Uvek je bolje sve reći nego držati duboko u sebi.

ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Teško Vam je da idete ”u korak” sa današnjim stanjem na radnom mestu, mada Vas to ne demorališe da ispoštujete dogovor i pritom zaštitite svoju reputaciju u kolektivu.

LJUBAV: Muči Vas sumnja da se neko treći umešao u Vašu vezu. Vreme će samo dati odgovor, nemojte bespotrebno da se nervirate. Uživajte u lepom danu, izbacite sve loše iz glave i uživajte.

ZDRAVLJE: Budite što više u pokretu.

VAGA

POSAO: Želite izvesne promene i izazove na profesionalnom planu. Uspećete ukoliko prioritet date savremenim solucijama. Bićete nagrađeni i pohvaljeni za svoj trud.

LJUBAV: Danas ste motivisani na ljubavnom polju i ne krijete to. Obradujte partnera malim znakom pažnje, prijaće mu, a ljubav će se vratiti ljubavlju.

ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

ŠKORPIJA

POSAO: Izabrali ste neodgovarajuću soluciju, i zbog toga Vas kolege kritikuju. Neka Vaši poduhvati budu promišljeni, a već sutra će situacija biti bolja.

LJUBAV: Partner smatra da je u pojedinim oblastima uspešniji od Vas i to Vam ni najmanje ne prija. Kontrolišite svoje izlive emocija.

ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

STRELAC

POSAO: Ambiciozni ste, a Vaši rezultati su zadovoljavajući, ali bi mogli biti i bolji. Vaša umno – fizička snaga varira i niste u mogućnosti da se najbolje snađete.

LJUBAV: Osoba koju volite daje Vam vrlo malo vremena da realizujete davno postignute dogovore, ali na sreću dosledni ste i umete da objasnite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Povedite više računa u razgovoru sa kolegama, ukoliko niste dovoljno jasni – može doći do nesporazuma, a zatim i do većih problema koji bi mogli skupo da Vas koštaju.

LJUBAV: Razdražljivi ste i mislite da Vaš partner nije dovoljno iskren. Smirite se, ne dozvolite sebi da vas bes savlada, nije u partneru problem!

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Saslušajte najnovije predloge koje dobijate, ali pre definitivne odluke dobro promislite. Suvišno je da se bilo čega plašite u poslovnim konsultacijama.

LJUBAV: Oni koji su usamljeni bi mogli da budu primećeni! Danas plenite svojim izgledom i neko Vas potajno posmatra. Zaljubljene Vodolije će danas provesti lep dan.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Bitno je očuvati profesionalnu reputaciju i dokazati se kao profesionalac. Vreme je za nešto drugačije alternative. Iskoristite snagu svoje pozicije u odgovarajućem momentu.

LJUBAV: Od partnera tražite više nego što je realno i suviše ste sitničavi. Dogovor je jedina alternativa.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

mozgalica

Pronađite mačku među sovama?

Donald Tramp

Podaci o Trampovim porezima uskoro u Kongresu