in ,

Dnevni horoskop za 14. april 2021. godine

horoskop

OVAN (21.03.-20.04.)

POSAO: Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu.
LJUBAV: Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE: Unosite više vitamina u svoj organizam.

BIK (21.04.-20.05.)

POSAO: Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.
LJUBAV: Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom.
ZDRAVLJE: Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

POSAO: Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.
LJUBAV: Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.
ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK (21.06.-20.07.)

POSAO: Otkrili ste tajnu poslovnog uspeha. Negujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne mešajte previše karijeru i prijateljstvo.
LJUBAV: Sveže ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osećaj traje što duže.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV (21.07.-21.08.)

POSAO: Projekat na kome dugo radite polako privodite kraju. Sada je pravi trenutak da date sve od sebe, a ne da se ulenjite i prepustite drugima da obavljaju vaše zadatke.
LJUBAV: Odnosi sa partnerom su harmonični, pa ih možete iskoristiti da vašu vezu podignete na viši nivo. Nije isključeno ni donošenje nekih bitnih životnih odluka.
ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi.

DEVICA (22.08.-22.09.)

POSAO: Iako možda deluje kao da vam trenutno ne cvetaju ruže, strpite se. Loš period će se uskoro završiti i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.
LJUBAV: Partner prolazi kroz dramatične promene u životu. Sada je pravi trenutak da pokažete ljubav i razumevanje. Umeće to da ceni.
ZDRAVLJE: Stres vam veoma negativno utiče na organizam. Pokušajte manje da se nervirate.

VAGA (23.09.-22.10.)

POSAO: Promena posla ili barem sektora u kome radite bi vam prijala, ali nemojte po svaku cenu želeti da odete sa mesta na kome ste sada. Nekad je u životu potrebno zadovoljiti se.
LJUBAV: Svojim komentarima činite da se partner oseća neprivlačno. Pazite šta govorite kako ne biste povredili tuđa osećanja.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se naspavate.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

POSAO: Vaše ideje nailaze na jednoglasnu podršku na poslu. Samo tako nastavite i uskoro vas može očekivati i unapređenje.
LJUBAV: Vaše okruženje ne slaže se sa vašim trenutnim izborom partnera. Ignorišite ih. Vi ste srećni i to je najbitnije. Oni neka se brinu o svojim problemima.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC (23.11.-21.12.)

POSAO: Zvezde vam predviđaju blistavu budućnost i to će početi da se ostvaruje vrlo uskoro. Osetićete olakšanje u obavljanju poslova i ništa vam neće biti teško. Uživajte u svom uspehu.
LJUBAV: Usamljeni Strelčevi ne treba da očajavaju. Prava osoba se nalazi bukvalno iza ugla. One koji su u vezi neka očekuju mnogo uzbuđenja.
ZDRAVLJE: Previše radite. Potreban vam je predah.

JARAC (22.12.-20.01.)

POSAO: Očekujte konfliktne situacije, ali najbolje bi bilo da ovaj put prećutite ono što mislite. Biće vremena da se poravnaju računi.
LJUBAV: Blage nesuglasice sa partnerom rešite tako što ćete ponekad popustiti. Neće vam pasti kruna s glave, a veza će vam postati jača.
ZDRAVLJE: Mogući problem sa zubima. Isplanirajte posetu stomatologu.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

POSAO: Pohvala osobe koja je iznad vas na poslovnoj lestivici vam mnogo znači. Iskoristite je pametno. Neka vam da vetar u leđa kako biste bili još bolji i produktivniji na radnom mestu.
LJUBAV: Više osoba je trenutno u igri, ali pre ili kasnije će doći vreme da izaberete jednu od njih. Ne igrajte se sa tuđim osećanjima jer jednog dana bi vam se moglo desetostruko vratiti.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE (20.02.-20.03.)

POSAO: Iako možda mislite da vam posao nije dovoljno zabavan, grdno se varate. Na pomolu su situacije koje će biti, u najmanju ruku, interesantne.
LJUBAV: U svemu što radite imate apsolutnu podršku partnera. Ipak, ne uzimajte ga zdravo za gotovo jer i on ima svoje muke.
ZDRAVLJE: Ukoliko primećujete promene u svom organizmu, proverite hormone.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

putovanje u evropu

Vladimir Medjak: Dugo putovanje u Jevropu, model 2021

hejt sloveni

Video “Hejt Sloveni” pogledalo 5 miliona ljudi za 48 sati. Zašto je uopšte snimljen?