in ,

Dnevni horoskop za 17. februar 2021. godine

horoskop

Ovan

Ljubav:Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namere. Želite da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši. Posao:Interesantne ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve.Zdravlje:Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Bik

Ljubav:Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe.Posao:Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje.Zdravlje:Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

.

Blizanci

Ljubav:Potrebno Vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete.Posao:Zaključujete da Vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni.Zdravlje:Važno je da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja.

Rak

Ljubav:Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.Posao:Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje ponašanje, izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i razmetljivost.Zdravlje:Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Ljubav:Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Postoji osoba koja može da Vas usreći.Posao:Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i neke druge osobine ili sposobnosti.Zdravlje:Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost..

Devica

Ljubav:Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namere. Razmislite šta je pravi povod.Posao:Izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici.Zdravlje:Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Vaga

Ljubav:Neko sa strane ne bi trebalo da utiče na Vaše raspoloženje ili na dogovor koji imate sa bliskom osobom.Posao:Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate poslovne saradnje.Zdravlje:U svemu postoji granica pristojnosti, izbegavajte neumerenost.

Škorpion

Ljubav:Partner deluje nezadovoljno i mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće.Posao:Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određenu diskreciju. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez.Zdravlje:Izbegavajte različite vidove »preterivanja« ili neumerenost.

Strelac

Ljubav:Novi događaj ili nesporazum koji Vas brine, ne ostavlja bitne posledice na odnos sa voljenom osobom.Posao:Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, neće Vam dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve.Zdravlje:Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

Jarac

Ljubav:Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom.Posao:Ukoliko Vam smeta nečije ponašanje, potrudite se da zavedete princip ravnopravnosti ili fer-plej u poslovnom odnosu.Zdravlje:Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Vodolija

Ljubav:Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja.Posao:Nudi Vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da proverite nove informacije.Zdravlje:Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Ribe

Ljubav:Partner deluje nezadovoljno i mrzovoljno komentarise Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće.Posao:Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određenu diskreciju. Dobro razmislite, pre nego što povucite novi potez.Zdravlje:Izbegavajte različite vidove preterivanja ili neumerenost.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mukotrpno građena mafija

100 afera Vučićeve vlasti (4): Državna starleta