in ,

Dnevni horoskop za 16. februar 2021. godine

horoskop

Dnevni horoskop za 16 februar 2021 godine: Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja vas emotivni ritam ili potrebe koje imate…

OVAN

Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje.

Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu.

BIK

Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.

Podstičite kod sebe istrazivački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

BLIZANCI

Ponudjene su vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo.

Sugestija: Prijaće vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

RAK

Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.

Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.

LAV

Susret sa jednom osobom, otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su vam do sada bili nepoznati. Zajednilki dogovor, predstavlja dobar predznak ili uvod u uspešnu saradnju.

Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već deluje pozitivno na oboje.

Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

DEVICA

Intuicija vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše interese i koja možda osporava vaše zasluge.

Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja vas emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko vas dobro razume.

Sugestija: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

VAGA

Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja ume da ignoriše vaše prisustvo ili pokušava da umanji vaše sposobnosti.

Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu.

Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

ŠKORPIJA

Susret sa jednom osobom deluje poučno na vaš način razmišljanja. Stoga, obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovno-finansijskoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.

Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju, da ipak zaslužujete neki bolji ili lepši tretman.

Sugestija: Prijaće vam relaksacija i boravak u prirodi.

STRELAC

Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema, procenite svoju ulogu i mesto u saradnickim redovima.

Važno je da delujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.

Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost duha.

JARAC

Ne dopada vam se uloga koju vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izađe na videlo, različite okolnosti su na vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.

Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike, ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenadjenje osobi do koje vam je stalo.

Sugestija: Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

VODOLIJA

Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da vas podrži u onoj meri koliko to očekujete.

Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja vas prate, neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno.

Sugestija: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

RIBE

Neko remeti vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško ukladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam. Potreban vam je dobar podsticaj i nečija podrška.

Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja.

Sugestija: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stvari koje donose blagostanje.Baba Vangini saveti

Kokan Mladenović povodom Dana državnosti: Srbija nije država