in

Blizanci, Vaga i Ribe će krajem februara garantovano eksplodirati od ljubavi

Boginja uživanja Venera će 25. februara zaplivati morem sa Ribama. Ovo će doneti neverovatne blagoslove za sve. Venera je potpuno uzvišena u ovom vodenom znaku i može nam doneti najveće užitke.

Naša kreativna, romantična i emotivna priroda biće izuzetno naglašena. Bićemo izrazito saosećajni sa onima do kojih nam je stalo i posvećeniji pomaganju svima onima kojima je pomoć potrebna.

Ovo je zaista sjajno vreme za sve one koji su slobodni, ali i one koji su u romantičnim vezama te neka vam ljubav, seksualnost i uživanje budu prioritet. Ako otvorite srce zaista može da se dogodi magija. Venera će u Ribama biti sve do 21. marta 2021. godine, piše

OVAN

Ne možete uvek biti ratnik. Nekada morate skinuti svoj oklop i dopustiti nekome da se uvuče u najskrivenije dubine vase duše.

BIK

Zapamtite da je zavođenje s razlogom najstariji oblik moći. Očarajte svakoga i onda samo slušajte kako svi dozivaju vaše ime.

BLIZANCI

Poput oluje koja nastaje i besni zbog plima i oseka, dopustite svojoj ljubavi da toliko podivlja da je čitav svet gleda sa zavišću.

VAGA

Beskrajna ljubav: poput meseca koji se uvek izdiže i obale koja će zauvek ljubiti more.

ŠKORPIJA

Volite nezaboravno. Pustite ljubav toliko duboko da zauvek obeleži vase srce.

STRELAC

Vežite se samo za osobu koja može da razume vašu potrebu da zajedno plovite talasima. Nikad ne znate gde vas čeka nova stanica.

JARAC

Nikada ne propuštajte priliku da nekome kažete kako se osećate.

VODOLIJA

Pronađite osobu čija je ljubav skrivena poput zakopanog blaga.

RIBE

Bacite čini na svet oko vas poput boga koji se uzdiže iz mora. Nikada ne dopustite da zaboravi da je vasa ljubav magična.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Britanci istražuju da li mogu da se prime dve različite vakcine

Vakcinacija u Butanu: čeka se dan koji donosi sreću